Pages

6 Nisan 2011 Çarşamba

KARTAL GALİBİYET İSTİYOR


Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, kendi evinde Gaziantepspor'u konuk ediyor.

Sihah beyazlı ekibin cezası nedeniyle Fİ-YAPI İnönü Stadı'nda seyircisiz oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Erdinç Sezer yaparken maçın 4. hakemlik görevini ise Barış Şimşek üstlenecek.

Saat 20:00'den itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak bu heyecan dolu karşılaşmayı HABER1903 Canlı Anlatım Servisi farkıyla canlı olarak takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'IN SAVUNMA SIKINTISI!

Ligde havlu atan ve önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'nda yer almak için tek şansı olan Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçı öncesi savunmadaki eksiklikler siyah beyazlıların en büyük sıkıntısı olarak görünüyor.

Sivasspor maçının öncesinde ciddi şekilde sakatlanan Ferrari, aynı maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Sivok'un forma giyemeyeceği mücadelede teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun savunmada genç Atınç, veya asıl mevkisi ön libero olan Mehmet Aurelio'yu oynatması bekleniyor.

Öte yandan siyah beyazlılarda Guti'nin sakatlığının geçtiği, ancak Sivasspor maçında sakatlanan Ekrem Dağ'ın bu karşılaşmada oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi.

G.ANTEPSPOR KUPADA DA İDDİALI

Ligde aldığı başarılı sonuçların ardından üst sıralara tırmanan Gaziantepspor, Türkiye Kupası'nda da finale emin adımlarla ilerliyor.

Karabükspor deplasmanında beklenmedik bir yenilgi alan Gaziantepspor, seyircisiz oynanacak maçta rakibini yenerek tur için evine avantajlı bir skorla dönmenin hesaplasını yapıyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk
Hilbert
İbrahim Toraman
Aurelio
İsmail
Ersnt
Necip
Simao
Guti
Quaresma
Almeida

GAZİANTEPSPOR

Karcemarskas
Elyasa
Dany
Emre
Ivan De Souza
Zurita
Hürriyet
Santos
Ismael Sosa
Cenk
Olcan

STAT: Fİ-YAPI İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: TRT 1 & HABER1903 Canlı Anlatım Servisi

-HABER1903-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder