Pages

6 Nisan 2011 Çarşamba

Hedef Kupa Rakip Gaziantepspor


İlk ve ikinci yarıya transferleri ile damga vuran Beşiktaş bunu bir türlü lige yansıtamadı. Avrupa'dan elenen son Türk takımı olsa da istenilen yere gelemedi. Elde bir tek kupa kaldı ve tek amaç bu kupayı kazanmak. Kupaya giden yolda ilk engel Gaziantepspor. Ligde bir türlü istenilen sonuçları alamayarak taraftarlarını mutlu edemeyen Beşiktaş kupada alacağı sonuçla taraftarı ile barışmak istiyor. Tabi federasyon ne kadar taraftarı kupa maçında stada sokmayacak olsada. - seyircisiz oynanacak maç -

Rakibi ele alacak olursak ikinci yarı gerçekten büyük bir çıkış gösteren Gaziantepspor var karşımızda. Ne kadar son haftalarda Buca ve Karabük deplasmanlarınad mağlupta olsa ligde aldığı üst üste galibiyetler ve kupada Galatasaray'a karşı aldığı sonuçlar onların ne kadar tehlikeli bir ekip olduğunu gösteriyor. Maçın seyircisiz oynanacak olması bir avantaj gibi olsa da konuk ekip için , yıldızlarla süslü Beşiktaş kadrosu karşısında işleri çok zor. Sonuçta Beşiktaş'ta birşeyleri ispat etmek istiyorsa ve elde kalan tek hedefe uzanmak istiyorsa bu maçta varı yoğu ne varsa sahaya dökecektir.Tolunay Hoca'nın takımları zaten kupada hep iddialı olmuştur. Bu akşam bizleri seyircisiz de olsa heyecan dolu bir maç bekliyor diyebilirim.

Beşiktaş'a bakacak olursak defansın ortasındaki problemler can sıkıyor. Ersan'ın önceki haftalarda sezonu kapatması keza geçen hafta Ferrari'nin sakatlanması Sivok'un cezası derken orada Atınç yada Aurelio'nun oynaması bekleniyor. Orta sahada Necip ve Ernst takımın defans yükünü alacak diğer oyuncular olacaktır. İleri de ise Guti , Q7 , Simao ve forvette büyük ihtimal Bobo ile gol arayacaktır takımımız. Umarım kazanan ve ikinci maç için avantajlı skoru elde eden Beşiktaş'ımız olur. Yolun açık olsun Beşiktaş !

~ hmzsnmz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder