Pages

5 Nisan 2011 Salı

ATINÇI KAZANMAK MI YOKSA KUPAYI MI


Yarın İnönü stadında belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Olumsuzluklar o kadar çok ki ibre Antep takımından yana. Seyirci yok stoper vasıflı Ferrari,Sivok yok. Ama bir umut ışığı olarak alt yapı gözdesi Atınç Nukan yarın sahada olabilir. Aurelio ya da Erhan Güven'in de oynayabileceği konuşuluyor ama bunlar bir çözüm değil sorunun devamı olur. Atınç tecrübesiz belki de yarın kötü bir maç çıkaracak ama onu kazanmak için oynaması şart.


Maçla ilgili fazla bir beklentim yok diyebilirim. Dediğim gibi tek merakım yarın sahada Atınç,Cenk,Necip ve İsmail gibi gençleri görmektir. Bu berbat sezonun ardından bu kupayı kazanmak hiç de önemli değil. Zaten defalarca kazandık. Mesele bugün değildir mesele gelecek günlerdir. 1 sene Avrupa Kupası oynamasak da olur ayrıca hanginiz Uefa'da final bekliyorki?O yüzden kupayı kazanacaksak bunu geleceğin yıldızlarıyla yapmak daha uygun olur.


Yarınki maçta genel kadro yapısında beklediğim sürpriz oynama ise Ekrem'in yerine Hilbert'in yer almasıdır. Ekrem iyi niyetli bir oyuncu olmasına rağmen defansif açıdan oldukça yetersiz durumda. Fizik olarak Hilbert hem sürpriz çıkışlarıyla hem de kademeleriyle daha üstün bir oyuncu. O da aradığımız sağ bek mi diye sorarsınız yoklukta evet ama uzun vadede asla diyebilirim. Umarım Tayfur Hoca sene sonuna kadar Rıdvan'ı ya da Oğuz Ceylan'ı dener yoksa gelecek sene de Ekrem ve Erhan rotasyonunda yoklukta Hilbert kral olur.


Sonuç mu bu saatten sonra bizi alınacak bu kupa değil kazanılacak gençler kurtarır. Yoksa yıldızlar diye diye kulüp diye bir şey kalmayacak.



Nedim Varol



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder