Pages

12 Nisan 2011 Salı

Beşiktaş Kasımpaşa'ya acımadı : 0-1


Spor Toto Süper Lig'in 28.Haftasında haftanın son maçı RTE stadyumunda oynandı. Düşme korkusunu iyice hisseden Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ımızı sahasında konuk ettiği mücadelede gülen ekip Almeida'nın tek golü ile Beşiktaş'ımız oldu.

Maça hızlı başlayan ekip Beşiktaş'ımız oldu. Lakin maça hızlı girsekte bunları gole çeviremedik bir türlü ve tabelayı değiştirmeyi başaramadık. Kasımpaşa ise nadirende olsa hızlı toplarla ileri çıkmayı denedi fakat başarı sağlayamadı. Dakikalar 44e geldiğinde ise solda topla buluşan Quaresma 3 kişiyi birbirine katıp karıştırıp ortayı açtı Almeida kafayla topu kaleye gönderdi kaleci son anda çıkardı dönen topu yine Almeida tamamladı ve tabelayı değiştiren isim oldu. Devre bu gol ile 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya ise Kasımpaşa istekli ve hızlı girdi. Daha fazla açık verdiler. Risk alıp ileri çıkıp istedikleri pozisyonları bulsalarda bunları gole çeviremediler. Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolü Beşiktaş'a geçmeye başladı. Lakin bir türlü 2. golü bulup rahatlamayı başaramadı Beşiktaş. Maçın sonlarında ise Cenk kalesinde devleşti adeta kalesini gole kapadı. Son dakikalar sancılı geçsede sahadan 1-0 ve 3 puanla ayrılmayı başardı Beşiktaş. Bu galibiyet ile puanını 42ye çıkaran Siyah Beyazlılar ligde 6.sıraya yükselirken , Kasımpaşa ise 20 puanda kaldı ve ligde kalma şansını mucizelere bıraktı diyebiliriz.

~ hmzsnmz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder