Pages

3 Mart 2011 Perşembe

"SCHUSTER'İN GÖNDERİLMESİ ZARAR VERİR"


Beşiktaş'lılığı ile bilinen yazar,yorumcu Adnan Aybaba, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını HABER1903'e değerlendirdi.

Aybaba yaptığı açıklamada;

- SCHUSTER'İ GÖNDERMEK BEŞİKTAŞ'A ZARAR VERİR-
Beşiktaş'ta oynattığı futbol ve sistemden dolayı Schuster ön planda tutuluyor. Bir çok şey herkes tarafından tartışılıyor. Daha önce Galatasaray'a Rijkaard geldi. Bütün medya Rijkaard'ı göndermek için elinden geleni yaptı ve başarılı oldular. Şimdi sırada Hagi var. Beşiktaş'ta Schuster'in kalıp kalmaması önemli değil. Beşiktaş tarihi olan büyük bir kulüp. Schuster şuanda başarısız bir performans sergilese de, onu hemen göndermek Beşiktaş'a zarar verir. Bu konuda sakin davranmak gerekir.

-YILDIZLARDAN VERİM ALINMIYOR-
Beşiktaş aldığı yıldızlardan faydalanamıyor. Benim özellikle savunduğum bir durum söz konusu. Bir takımda aynı ülkeden 3 futbolcu olduğu zaman o futbolculardan verim alınmıyor. Bunun örneklerini Fenerbahçe'de Brezilya'lı futbolcularda yaşadık. Almeida 9 karşılaşma oynamış sadece 1 gol atmış. Beşiktaş'a alınan yıldız futbolcuların isimleri sadece formalarda kaldı. Bu futbolculardan verim alabilmek gerekir. Avrupada ki başarısızlığın sebebi, sistemde ki yıldız futbolcuların formsuzluğudur.

-BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNMELİ-
Beşiktaş takımı özüne dönmek zorunda. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına alınan genç futbolcular Beşiktaş'ın geleceğini temsil ediyor. İleriye dönük baktığımız zaman bu futbolcular Beşiktaş'a katkı sağlayacaklar. Şu aşamada bu gençler Beşiktaş'a kazandırılmalı. Schuster bu oyuncuların üzerinde durmaya devam etmeli.


HABER 1903

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder