Pages

5 Nisan 2011 Salı

U-18 Takımımız Şampiyonluk Yolunda


U-18 Futbol Takımımız, Cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray ile zorlu bir mücadele yapacak.
U-18 Futbol Takımımız, Marmara B Grubu 25. haftasında derbi maçta 9 Nisan Cumartesi günü Galatasaray’ı saat 14.00'te BJK Fulya Tesisleri'nde ağırlayacak.

Ligde 24 hafta geride kalırken siyah-beyazlılarımız 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu 54 puan topladı. Galatasaray ise 1 puan farkla lider durumda. 23. hafta maçında Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak liderliği ezeli rakibine kaptıran takımımız, zorlu maçta rakibini yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturmayı amaçlıyor.

Siyah-beyazlılarımız, derbinin ardından ligin son haftasında Eyüpspor'u da mağlup ederse Marmara B Grubu'nu şampiyon tamamlayacak.

Bu kritik mücadele öncesi internet sitemize açıklamada bulunan U-18 Futbol Takımı Antrenörümüz Cengiz Aydın, “ Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Heyecanla derbiyi bekliyoruz. İlk maçta mağlup olmuştuk. Ancak rövanşı alacağız. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Ligdeki en önemli maçımıza çıkıyoruz. Tek arzumuz derbiden istediğimiz sonucu alarak bir sonraki hafta da Eyüp’ü yenip Marmara B Grubu’nu şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na gitmek. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu mücadele öncesinde bizi desteklemeye davet ediyorum“ diye konuştu.

RESMİ SİTE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder